About Us

K-yoga is een yogastudio waarbij elke donderdagavond van 18:30-19:45 Hatha yoga gegeven wordt aan Moesstraat 47.

Ons team bestaat uit twee enthousiaste mensen die beide de yoga opleiding bij Ron van der Post hebben afgerond. 

Karin; 'Voordat ik aan de opleiding begon was ik al jaren zoekende. Ik wilde graag dichter bij mezelf komen en meer in contact met mezelf zijn. Ik wilde beter weten waar ik voor stond en welke richting ik op wilde gaan. De yoga heeft me daarbij enorm geholpen. In het begin vond ik het erg zwaar maar ik voelde de veranderingen in mijn lichaam en geest en ik merkte dat het heel goed voor me was. De versluieringen heb ik langzaamaan steeds meer los mogen laten waardoor ik steeds dichter bij mezelf ben gekomen. Ik voel tot op heden nog steeds die enorme motivatie om nog dieper tot de kern te kunnen komen. Bovendien voel ik me krachtiger, flexibeler, en ik heb meer rust in mijn hoofd en in mijn leven gekregen. Dat is voor mij ook de motivatie geweest om de yoga zoals wij die hebben mogen leren ook door te geven aan anderen'. 

Cesar; 'Ik was al een tijdje op zoek naar welke vorm van yoga het beste bij me paste. Ik was al bij verschillende yogascholen geweest maar ik vond niet wat ik zocht. Totdat ik de yogaschool van Ron van der Post vond. De hoofdreden om met deze opleiding te beginnen was voor mij eigen verdieping in mijn beoefening en de yogafilosofie. Tijdens de lessen merkte ik wel dat het me heel goed deed, ik voelde me onder andere meer gegrond, en ik kreeg steeds meer motivatie om deze yogavorm te beoefenen. Het voelde goed, het deed me goed en ik wilde meer. Dus ook ik wilde deze yogavorm graag door gaan geven aan anderen'. 

Kijk voor een overzicht van onze leskaarten op de pagina 'plans'. Het lesgeld voor de leskaarten mag vooraf aan de eerste les overgemaakt worden op rekeningnr: NL34ABNA0860206521 tnv K-yoga. Je kunt op elk moment bij ons instromen.

De lessen op de donderdagavond worden nu gegeven door Karin. We willen in de toekomst graag uitbreiden naar meer lessen. Ook zullen er workshops en lange lessen aangeboden gaan worden. We adviseren je om hiervoor ook onze Facebookpagina en Instagram in de gaten te houden. Zie hiervoor de desbetreffende logo knoppen op onze site. Mocht je graag op de hoogte gehouden willen worden van de laatste nieuwtjes dan kun je je bij ons aanmelden voor de nieuwsbrief. Stuur dan een mailtje naar: info@k-yoga.nl. 

 

Teachers

Karin van der Woord
Cesar Robles

Karin: ''Bij mij hoef je geen ervaren yogi te zijn om de lessen te kunnen volgen. Iedereen is welkom. Wel zijn mijn lessen actief en dynamisch waarbij ik je op speelse wijze uitnodig om je grenzen op te zoeken. Zodat je vanuit inspanning de ontspanning kunt ervaren in jezelf. ''

Cesar: ''Elke les ligt de focus weer op een ander deel van het lichaam zodat je goed kunt door voelen wat er zoal in je lijf gebeurt. Mijn lessen zijn actief en dynamisch. In mijn lessen is ook iedereen welkom. ''

 

Contact Us

K-yoga
 

Moesstraat 47, 9717 JV Groningen

Tel: +31651754548

Email: info@k-yoga.nl

Follow us

  • Facebook - White Circle

​© 2020 by K-yoga

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now